KEVI Petőfi Sándor Általános Iskola tájékoztatója a KRÉTA rendszerben történő online iskolai beiratkozásról

Ideiglenes regisztráció:

  1. Belépés a https://eugyintezes.e-kreta.hu/ weboldalra
  2. Bejelentkezés
  3. Ideiglenes regisztráció létrehozása

Az ideiglenes regisztráció folyamata megtekinthető:

videó: https://tudasbazis.ekreta.hu/download/attachments/17761398/IdeiglenesRegisztracio.mp4?version=2&modificationDate=1555138470000&api=v2
leírás: https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17761398

Beiratkozás:

Beiratkozás ideiglenes regisztráció után, belépés az „ügyintézés indítása” felületen a „Beiratkozás általános iskolába” menüponton. A felületre belépve:

  1. Adatok kitöltése
  2. Intézmény választása: Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium
  3. Tagozat kiválasztása lenyíló listából
  4. Intézményünkben csak hittant lehet választani, ezért „Az etika és hit-és erkölcstan közötti választás” menüpontnál kérjük a hit- és erkölcstan választását
  5. Dokumentumok csatolása nem kötelező, azok bemutatására későbbi (előre egyeztetett) időpontban lesz lehetőség

A folyamat részletes leírása megtalálható: https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17761106

Felhívjuk a figyelmet, hogy a *-os mezők kitöltése kötelező, anélkül a rendszer nem fogja elküldeni a kérelmet. A „Beiratkozás általános iskolába” menüpont április 6-tól érhető el, az ideiglenes regisztrációra már jelenleg is van lehetőség.


Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy lehetőségük van a személyes beiratkozásra is, amennyiben a Kréta-rendszer használata gondot okoz. Az iskola titkársága elérhető a 06-78-311-064 telefonszámon.

Hasonló cikkek

A járvány elleni sikeres védekezésnek köszönhetően hétfőtől újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben is. Időpontfoglalás nélkül is lehetséges 2020. május 25-től a kormányhivatali ügyintézés a tizenkilenc megyében. A fokozatosan bevezetett enyhítéseknek köszönhetően hétfőtől a veszélyhelyzet alatt lejárt okmányok cseréjét már előzetes bejelentkezés nélkül lehet intézni Budapesten is. A járványügyi helyzettől függően azonban továbbra is kiemelt fontosságú az egészség védelmét szolgáló óvintézkedések betartása.
1 fő ápoló; szociális gondozó, ápoló (3513) Kiskőrös 1 fő házi ápoló és segítségnyújtó (3513) Kiskőrös 1 fő traktoros (8421) Kecel 1 fő borász (7115) Kiskőrös 1-1 fő borászati pincemunkás (7115) Kiskőrös 1 fő gépjárművezető-karbantartó (8416) Kaskantyú
Tisztelt Lakosság! Tájékoztatom Önöket, hogy a Kiskőrösi Polgármesteri Hivatal 2020. 05. 25. (hétfő) napjától az általános ügyfélfogadási rend szerint működik.