1 fő egyszerű ipari foglalkozás (9310) Soltvadkert
1 fő értékesítő asszisztens (3612) Kiskőrös
1 fő értékesítő-pénzügyi termékek (3612) Kiskőrös
1 fő recepciós angol nyelvtudással (4222) Kiskőrös
1+1 fő tehergépkocsi-vezető C kat. (8417) Soltvadkert, Kiskőrös
1 fő kőműves (7511) Kiskőrös
1 fő gondozó (3513) Kaskantyú
A köztársasági elnök kitűzte az Európai Parlament tagjainak 2019. évi választását.
Reisinger János irodalomtörténész előadássorozata Petőfi Sándorról és Rembrandtról
Tájékoztatom Önöket, hogy Kiskőrös Város Önkormányzata a Város településrendezési eszközeinek (helyi építési szabályzat és annak rajzi mellékleteként a szabályozási terv) módosítását tervezi.
A Kiskunsági Víziközmű - Szolgáltató Kft. értesíti Tisztelt Felhasználóit, hogy április 1-től - április 14-ig ivóvíz hálózat fertőtlenítési és hálózat tisztítási munkát végez Kiskőrös Városban.
A Kiskőrösi Polgármesteri Hivatal köztisztviselői jogviszonyban határozatlan időtartamú állást hirdet, intézményüzemeltetési referens munkakörben.
A Kiskőrösi Polgármesteri Hivatal köztisztviselői jogviszonyban határozott időtartamú (helyettesítés időtartamára) állást hirdet, közbeszerzési referens munkakörben.
Az 1848-as forradalom és szabadságharc emlékére rendezett városi megemlékezés március 15-én reggel 8 órakor a ’48-as emlékmű és a Batthyány emléktábla koszorúzásával kezdődött. Kiskőrösön ehhez a naphoz kötődik a városi elismerések átadása, melyet a koszorúzást követően tartottak a Városháza dísztermében. 
Napjainkban a munkaerőpiac komoly kihívásokkal szembesíti a munkáltatókat, vállalatvezetőket, tulajdonosokat és humánerőforrás szakembereket egyaránt. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat az Együttműködés a helyben foglalkoztatásért TOP projekt keretében Humánerőforrás konferenciát szervezett a mai napon, Kiskőrösön megyénk gazdasági fejlődésének élénkítése érdekében.
Kiskőrös Város Képviselő-Testülete 2019. április 17-én (szerda) 17:00 órakor közmeghallgatást tart.